Zelenski, mesaj cutremurător pentru ruşi: Este timpul să alegeţi între viaţă şi moarte. Protestaţi. Împotriviţi-vă. Fugiţi !

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, le-a transmis ruşilor că, prin tăcerea lor, au devenit deja complici la uciderea şi torturarea ucrainenilor şi că acum, după ce Putin a declarat mobilizare parţială, pentru ei a venit timpul să aleagă dacă vor trăi sau vor muri pentru Putin.

„Când Rusia declară că doreşte negocieri, dar anunţă mobilizarea… Când Rusia cunoaşte poziţia clară a Ucrainei privind imposibilitatea unui proces diplomatic după ce Rusia organizează false referendumuri…

Totul este clar pentru toată lumea. Rusia însăşi îngroapă cu mâna ei perspectiva negocierilor.

Le voi explica ruşilor ce se întâmplă în limba rusă.

Proteste împotriva mobilizării au avut loc în oraşele din Rusia – chiar dacă nu masive, dar au avut loc. Şi ele au loc. Şi acesta este un indicator. Nu numai la Moscova şi Sankt Petersburg. Cunoaştem starea de spirit reală din regiunile Rusiei.

Vedem că oamenii din Daghestan, din Buriatia, din alte republici naţionale şi regiuni ale Rusiei înţeleg că au fost pur şi simplu aruncaţi. Aruncaţi la moarte.

De ce, de exemplu, daghestanienii sau oricine altcineva ar trebui să moară în regiunea Harkiv sau lângă Doneţk? Pentru că aşa a decis o persoană din Rusia – pentru toţi cetăţenii Rusiei. Nu există niciun alt motiv. Asta este ceea ce vrea.

Sunteţi deja complici la toate aceste crime, crime şi torturi împotriva ucrainenilor.

Pentru că aţi tăcut. Pentru că sunteţi tăcuţi.

Şi acum este timpul să alegeţi. Pentru bărbaţii din Rusia, aceasta este o alegere între a muri sau a trăi, a deveni infirm sau a-şi păstra sănătatea. Pentru femeile din Rusia, alegerea este de a-şi pierde soţii, fiii, nepoţii pentru totdeauna sau de a încerca în continuare să îi protejeze de moarte, de război, de o singură persoană.

Gândiţi-vă doar la numărul oamenilor pe care vor să îi ia!„, a transmis Zelenski.

mai mult la  /epochtimes-romania.com/news/

Lasă un răspuns

Popular

spot_img

More from author

Carmen Dumitrescu „Nu pot ei trola cât poate publicul accesa.”

Trebuie să vă spun niște lucruri, pentru că e posibil ca în curând să fiu blocată aici. Că așa e când faci presă liberă...

Minionii lui Putin în România. Partidele de buzunar, cu gura mare, care fac propagandă pentru Rusia

În Registrul partidelor politice de la Tribunalul București au fost înregistrate anul acesta nu mai puțin de 21 de partide. Care au ca scop...

Nicușor Dan : Invitatie la Târgul de Crăciun Bucureşti 2022. Va fi deschis zilnic, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

🎄Bucurestiul se aliniază marilor capitale care organizează evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. 🎄Invit bucureștenii și turiștii în Piața Constituției unde Primăria Capitalei prin ARCUB, PROEDUS...

Radu Mihaiu : În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor.

La Taifas cu Primarul În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor. Radu Mihaiu