Prigozin, proprietarul armatei Wagner Group, a pornit r─âzboiul cu Putin

Ultimele evenimente din Moscova arat─â c─â regimul se fisureaz─â ├«n toate direc╚Ťiile. Fo╚Ötii alia╚Ťi au devenit inamici ├«n urma ├«nfr├óngerilor suferite de trupele ruse ├«n Ucraina. Se fac arest─âri, noi ├«n╚Ťelegeri ╚Öi pozi╚Ťion─âri, fiind vizibil c─â liderul de la Kremlin pierde influen╚Ť─â ╚Öi putere pe zi ce trece.
  • Arestarea unui blogger rus de c─âtre for╚Ťele speciale ale pre╚Öedintelui e primul capitol dintr-un conflict ce ar putea duce la pr─âbu╚Öirea regimului de la Moscova.
  • Prigozin, prin intermediul blogurilor pe care le controleaz─â, a pornit o campanie ├«mpotriva oficialilor din jurul lui Putin.
  • O revolt─â a recru╚Ťilor din gara Belgorod provoac─â ├«ngrijorare la Moscova ╚Öi-l determin─â pe Putin s─â-╚Öi atace vechiul aliat.

mai mult la

Prigozin, proprietarul armatei Wagner Group, a pornit r─âzboiul cu Putin

Las─â un r─âspuns

Popular

spot_img

More from author

Carmen Dumitrescu ÔÇ×Nu pot ei trola c├ót poate publicul accesa.ÔÇŁ

Trebuie să vă spun niște lucruri, pentru că e posibil ca în curând să fiu blocată aici. Că așa e când faci presă liberă...

Minionii lui Putin în România. Partidele de buzunar, cu gura mare, care fac propagandă pentru Rusia

├Än Registrul partidelor politice de la Tribunalul Bucure╚Öti au fost ├«nregistrate anul acesta nu mai pu╚Ťin de 21 de partide. Care au ca scop...

Nicu╚Öor Dan : Invitatie la T├órgul de Cr─âciun Bucure┼čti 2022. Va fi deschis zilnic, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

🎄Bucurestiul se aliniaz─â marilor capitale care organizeaz─â evenimente dedicate s─ârb─âtorilor de iarn─â. 🎄Invit bucure╚Ötenii ╚Öi turi╚Ötii ├«n Pia╚Ťa Constitu╚Ťiei unde Prim─âria Capitalei prin ARCUB, PROEDUS...

Radu Mihaiu : În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor.

La Taifas cu Primarul În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor. Radu Mihaiu