General finlandez: „Rusia nu are capacitatea de a trece la mobilizare generala. Duce lipsa de resurse si nu are capacitatea de a antrena soldati”

Fostul sef al Diviziei de informatii a Comandamentului Apararii din Finlanda, Pekka Toveri, a declarat miercuri ca Rusia nu are in acest moment capacitatea pentru a trece la mobilizare generala.

„Din moment ce in Rusia nu a fost declarat niciun razboi, se pare ca o mobilizare generala nu ar fi posibila. Pe de alta parte, nici macar nu ar avea resursele necesare. Teoretic, exista o rezerva de cateva milioane de soldati, dar in practica nu exista un sistem prin care sa poata fi mobilizati”, a declarat Toveri, citat de publicatia finlandeza Yle.

El a adaugat ca Rusia duce lipsa de material si nu are capacitatea de a antrena soldati. O mobilizare generala ar provoca astfel provocari economice majore si riscuri politice interne pentru Kremlin.

General finlandez: „Rusia nu are capacitatea de a trece la mobilizare generala. Duce lipsa de resurse si nu are capacitatea de a antrena soldati”

Lasă un răspuns

Popular

spot_img

More from author

Carmen Dumitrescu „Nu pot ei trola cât poate publicul accesa.”

Trebuie să vă spun niște lucruri, pentru că e posibil ca în curând să fiu blocată aici. Că așa e când faci presă liberă...

Minionii lui Putin în România. Partidele de buzunar, cu gura mare, care fac propagandă pentru Rusia

În Registrul partidelor politice de la Tribunalul București au fost înregistrate anul acesta nu mai puțin de 21 de partide. Care au ca scop...

Nicușor Dan : Invitatie la Târgul de Crăciun Bucureşti 2022. Va fi deschis zilnic, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

🎄Bucurestiul se aliniază marilor capitale care organizează evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. 🎄Invit bucureștenii și turiștii în Piața Constituției unde Primăria Capitalei prin ARCUB, PROEDUS...

Radu Mihaiu : În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor.

La Taifas cu Primarul În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor. Radu Mihaiu