Dominic Fritz : Punem Timișoara în valoare.

Încep lucrările de introducere a iluminatului public în Parcul Botanic, de aceea de mâine, accesul publicului în parc nu va mai fi posibil.
Deschis acum 36 de ani, Parcul Botanic întins pe nouă hectare, este unul din locurile emblematice ale Timișoarei. Până acum, nu a avut iluminat public.
Ne-am asigurat, cu sprijinul specialiștilor că speciile valoroase de arbori din parc nu vor avea de suferit în timpul lucrărilor de introducere a rețelei de iluminat public. Așa că, colegii de la spații verzi au făcut modificări detaliate în proiectul inițial și au repoziționat fiecare dintre stâlpii de iluminat, în așa fel încât lucrările de săpături pentru amplasarea acestora să nu afecteze rădăcinile arborilor.
Intensitatea luminii va putea fi reglată, punctual în așa fel încât să nu perturbăm biodiversitatea din parc.
Punerea în valoare a Parcului Botanic va fi completată de amenajarea zonei de vis-a-vis, porțiunea existentă a vechiului Bastion: în interior galerie de artă și în exterior, spațiu verde atractiv și iluminat arhitectural care să le scoată în evidență.

Lasă un răspuns

Popular

spot_img

More from author

Carmen Dumitrescu „Nu pot ei trola cât poate publicul accesa.”

Trebuie să vă spun niște lucruri, pentru că e posibil ca în curând să fiu blocată aici. Că așa e când faci presă liberă...

Minionii lui Putin în România. Partidele de buzunar, cu gura mare, care fac propagandă pentru Rusia

În Registrul partidelor politice de la Tribunalul București au fost înregistrate anul acesta nu mai puțin de 21 de partide. Care au ca scop...

Nicușor Dan : Invitatie la Târgul de Crăciun Bucureşti 2022. Va fi deschis zilnic, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

🎄Bucurestiul se aliniază marilor capitale care organizează evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. 🎄Invit bucureștenii și turiștii în Piața Constituției unde Primăria Capitalei prin ARCUB, PROEDUS...

Radu Mihaiu : În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor.

La Taifas cu Primarul În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor. Radu Mihaiu