Camelia Bertea : „Dragi victorieni, am depus proiectul de construire a creșei din orașul Victoria pentru a obține finanțare prin PNRR”

15.5 milioane lei este valoarea totală a proiectului.
Creșa va fi amplasată pe strada Stadionului, va avea 3520 de metri pătrați și este gândită pentru un număr de 70 de copii.

Zona de creșă va fi amplasată la parter și va cuprinde un spațiu de joacă, un dormitor, grup sanitar, o cameră de biberonerie și sterilizare, vestiar și depozit de jucării. Tot la parter vom avea zona tehnică (centrala termică, rezervorul de apă, etc), cabinetul medical, sala de mese și spațiul dedicat educatoarelor.

La etaj vor fi amplasate birourile, spațiul pentru pregătirea mâncării și depozitarea alimentelor, precum și zona de întâlnire cu părinții.
Sunt foarte bucuroasă de această reușită și, totodată, sunt mândră de echipa noastră. Vreau să le mulțumesc din suflet colegilor mei, care au muncit din greu pentru a finaliza și depune proiectul!

Camelia Bertea

Lasă un răspuns

Popular

spot_img

More from author

Carmen Dumitrescu „Nu pot ei trola cât poate publicul accesa.”

Trebuie să vă spun niște lucruri, pentru că e posibil ca în curând să fiu blocată aici. Că așa e când faci presă liberă...

Minionii lui Putin în România. Partidele de buzunar, cu gura mare, care fac propagandă pentru Rusia

În Registrul partidelor politice de la Tribunalul București au fost înregistrate anul acesta nu mai puțin de 21 de partide. Care au ca scop...

Nicușor Dan : Invitatie la Târgul de Crăciun Bucureşti 2022. Va fi deschis zilnic, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

🎄Bucurestiul se aliniază marilor capitale care organizează evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. 🎄Invit bucureștenii și turiștii în Piața Constituției unde Primăria Capitalei prin ARCUB, PROEDUS...

Radu Mihaiu : În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor.

La Taifas cu Primarul În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor. Radu Mihaiu