Andrei Caramitru „Toate economiile voastre, in orice le-ati investi acum. Acțiuni, obligațiuni, cash, aur, crypto, orice, vor pierde cel puțin 20% valoare reala in următorii 2 ani”

95% probabilitate acum de recesiune globală severa si de scădere a burselor cu încă 15% cel puțin. Afactate cel mai rău sunt țările emergente, ca de obicei (pentru ca depind de capital străin care acum in loc sa intre, iese si se duce spre zonele mai sigure, titluri in dolar). Adica si România, evident.

Si mai e ceva. Riscurile de destabilizare gravă in Bosnia si Moldova sunt de cel puțin 70% acum. Riscul pe destabilizare în Transilvania a crescut si el enorm.

Deci mult succes si noroc la toată lumea. Dacă voi credeți ca sunteți safe si ok, si va pregătiți sa aruncați cu banii pe vacanțe vara asta, sa nu va plângeți pe aici ca aulaleu nu am bani nu am job la anul.

Asta e. Vestul nu a făcut nimic sa opreasca dur nebunia rușilor, din contra nu știu cum sa ii țină ii puf si sa le dea si mai mulți bani. La noi – evident – nimeni nu face nimic suntem praf ca de obicei. Așa ca totul devine absolut inevitabil acum. “Așa a fost sa fie”.

PS: nu ma întrebați in ce sa țineți banii. Toate economiile voastre, in orice le-ati investi acum (acțiuni, obligațiuni, Cash, aur, crypto, orice), vor pierde cel puțin 20% valoare reala in următorii 2 ani.

Singura chestie ok e sa faci o fabrica care produce ceva (ideal mâncare) si sa aduci asiatici aici sa îți lucreze in fabrica (români nu mai găsești oricum care sa si lucreze serios, oricât ai plăti). Însă e foarte complicat de executat asa ceva, trebuie sa te specializezi si ai nevoie de măcar 15 milioane de EUR ca sa faci ceva cât de cât profitabil. Așa ca nu am ce alte idei sa va dau.

Ghinion.

Andrei Caramitru

Lasă un răspuns

Popular

spot_img

More from author

Carmen Dumitrescu „Nu pot ei trola cât poate publicul accesa.”

Trebuie să vă spun niște lucruri, pentru că e posibil ca în curând să fiu blocată aici. Că așa e când faci presă liberă...

Minionii lui Putin în România. Partidele de buzunar, cu gura mare, care fac propagandă pentru Rusia

În Registrul partidelor politice de la Tribunalul București au fost înregistrate anul acesta nu mai puțin de 21 de partide. Care au ca scop...

Nicușor Dan : Invitatie la Târgul de Crăciun Bucureşti 2022. Va fi deschis zilnic, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

🎄Bucurestiul se aliniază marilor capitale care organizează evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. 🎄Invit bucureștenii și turiștii în Piața Constituției unde Primăria Capitalei prin ARCUB, PROEDUS...

Radu Mihaiu : În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor.

La Taifas cu Primarul În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor. Radu Mihaiu