1.000.000$, tariful lui Paris Hilton ca DJ. Olgu╚Ťa Vasilescu o aduce la un festival din Craiova

Paris Hilton, una dintre cele mai cunoscute ÔÇ×fete de ora╚ÖÔÇŁ din Statele Unite ale Americii ╚Öi-a lansat mai multe afaceri, fie c─â vorbim despre parfumuri, haine sau cosmetice. Acum c├ó╚Ťiva ani s-a apucat de muzic─â ╚Öi acum a devenit DJ cu acte ├«n regul─â, motiv pentru care va sus╚Ťine un spectacol ╚Öi ├«n Rom├ónia.

Lia Olgu╚Ťa Vasilescu s-a apucat de organizarea unui festival de talia Untold ├«n Craiova ╚Öi recent s-au aflat numele arti╚Ötilor care vor urca pe scen─â. Afrojack, Dj Snake sau Paul Van Dyk revin ├«n ╚Ťar─â, dar nu la SAGA, Neversea sau ├«n Cluj-Napoca, ci la Craiova, unde, surpriz─â mare, va urca ╚Öi Paris Hilton. Vedeta din Statele Unite ├«╚Öi poten╚Ťeaz─â considerabil veniturile prin sumele pe care le ├«ncaseaz─â din muzic─â.

ÔÇ×Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la sear─â DJ-ilor. Vedet─â interna╚Ťional─â s-a apucat de cur├ónd de muzic─â ╚Öi e invitat─â s─â mixeze al─âturi de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk.

Festivalul IntenCity, la prima edi╚Ťie, aduce la Craiova pe l├óng─â cei mai importan╚Ťi DJ-ei, nume de succes din muzic─â latino precum Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar ╚Öi forma╚Ťii sau arti╚Öti care au f─âcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche. Festivalul IntenCity se desf─â╚Öoar─â ├«n perioada 26 ÔÇô 28 augustÔÇŁ, a declarat Lia Olgu╚Ťa Vasilescu.

/newsweek.ro/actualitate/1-milion-de-tariful-lui-paris-hilton-de-dj-olguta-vasilescu-o-aduce-la-festivalul-din-craiova

Las─â un r─âspuns

Popular

spot_img

More from author

Carmen Dumitrescu ÔÇ×Nu pot ei trola c├ót poate publicul accesa.ÔÇŁ

Trebuie să vă spun niște lucruri, pentru că e posibil ca în curând să fiu blocată aici. Că așa e când faci presă liberă...

Minionii lui Putin în România. Partidele de buzunar, cu gura mare, care fac propagandă pentru Rusia

├Än Registrul partidelor politice de la Tribunalul Bucure╚Öti au fost ├«nregistrate anul acesta nu mai pu╚Ťin de 21 de partide. Care au ca scop...

Nicu╚Öor Dan : Invitatie la T├órgul de Cr─âciun Bucure┼čti 2022. Va fi deschis zilnic, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

🎄Bucurestiul se aliniaz─â marilor capitale care organizeaz─â evenimente dedicate s─ârb─âtorilor de iarn─â. 🎄Invit bucure╚Ötenii ╚Öi turi╚Ötii ├«n Pia╚Ťa Constitu╚Ťiei unde Prim─âria Capitalei prin ARCUB, PROEDUS...

Radu Mihaiu : În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor.

La Taifas cu Primarul În dialog cu dvs. despre 2 ani de mandat și planurile de viitor. Radu Mihaiu